Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Statistic da, însă la nivel personal sunt doi factori ce pot determina o moarte prematură prin cancer pulmonar: tarele genetice și poluarea. 
|
...sau alimentatia precara, promovata de voi si, mai ales, de reformistii ("lutheranii") vostri. In paranteza fie spus, s-a cam dovedit stiintific ca fripturile din carne de vita sunt mai nesanatoase decat cele din carne de porc. Iar pasarile sunt mult mai expuse bolilor decat porcul.
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
De ce nu-mi poți spune? Cumva pentru că nu e adevărat? Ori nu le-ai reținut? Spune-mi atunci data când au murit. Dacă ai reținut că proveneau din familii adventiste (1) și că erau vegetarieni de mici copii (2) trebuie să cunoști aceste amănunte mai importante!
Cu atât mai ușor de depistat minciuna! Dă tu telefoanele, interesează-te de amănunte și revino cu date concrete. De data asta sunt decis să merg până la capăt cu devoalarea dezinformării.
|
Vezi, atitudinea ta te deconspira: tu crezi ca este imposibil ca sectari de-ai tai sa moara de cancer cand aveti un program atat de complex(at) de mentinere a tineretii fara batranete si a vesniciei.
Tu crezi despre sectarii tai ca sunt sfinti cu totii, de aceea te alarmeaza vestile astea. Si te alarmeaza pentru ca te linisteste credinta ta ca faci parte dintr-o secta in care toti sunt sfinti, inclusiv tu!
In particular fie spus, eu cand am gresit mi-am cerut scuze - adu-ti aminte -, spre deosebire de tine.
De ce crezi c-as fi mintit in legatura cu cei 2 sinucigasi de-ai tai? Ca sa-mi cer dupa aceea scuze? De la tine? Din nou?