View Single Post
Vechi 19.07.2012, 09:03:58
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mistretul Vezi mesajul
Mai aveti exemple din acestea? Chiar nu va este mila de noi? Nu va ajunge ca ne-ati terminat cu cele 2 exemple precedente (din "gramada de exemple")?

Versetul din Luca 23:43 spune:
"Si Iisus i-a zis: advarat graiesc tie astazi, (virgula) vei fi cu mine in rai". Semnele de punctuatie nu existau in scrierile originale grecesti. Depinde cum le pune fiecare.

Versetul in discutie, asa cum l-am postat eu, se armonizeaza cu cel din Ioan 20:17;
"Iisus i-a zis: Nu te atinge de Mine, caci înca nu M-am suit la Tatal Meu".

Dvs. sustineti ca Mantuitorul (impreuna cu talharul pocait) s-au inaltat in rai, in aceeasi zi a rastignirii. Mantuitorul spune, dupa trei zile, ca inca nu S-a suit la Tatal. Doar nu vreti sa spuneti ca nu S-a suit la Tatal, dar in rai a fost (ca si cum, intr-o parte este raiul si in alta parte este Tatal).

In concluzie: armonizati dvs. versetul din Luca 23:43 (cel cu fagaduinta facuta talharului) cu versetul din Ioan 20:17 (cel cu precizarea, facuta dupa 3 zile de la rastignire, ca incam nu S-a suit la Tatal).

P.S. Mai este o explicatie (lasand virgula din Luca 23:43 acolo unde au pus-o unii):
- asa cum spune Scriptura, in moarte nu exista nici un fel de constienta (nici macar a timpului trecut). Pentru cel adormit, intre moarte si inviere nu exista decat o clipeala de ochi. Talharul stie doaer ca a inchis ochii (cand a murit) si in clipa imediat urmatoare (la inviere) i-a deschis pentru a-L vedea pe Mantuitorul. Pentru talharul care a murit, toate se intampla in aceeasi zi.
Si acum ce faceti? Apologia virgulei in 100000000000000 cuvinte ca sa-mi spuneti ca astazi ar fi maine?
Deci: Domnul nostru a spus "astazi", profetesa dumneavoastra a spus "la sfirsitul lumii". DUmneavoastra preferati sa o credeti pe ea.

Si vorbind despre virgula: Dumneavoastra, adventistii, va permiteti sa falsificati Sfinta Scriptura si sa puneti o virgula acolo unde nu a existat. Iar apoi, crestineste, spuneti ca ortodocsii/ catolicii au falsificat Sfanta Scriptura. Hotul striga hotii. Din pacate i-ati pacalit pe multi.

Sa trecem mai departe.
Domnul nostru a spus:
23. Cărora veți ierta păcatele, le vor fi iertate și cărora le veți ține, vor fi ținute.
Dumneavoastra ati ales, din nou, contrar invataturii Sfintei Scripturi, sa va credeti profetesa si sa sustineti ca apostolii si urmasii acestora nu pot ierta pacatele cu toate ca Domnul nostru s-a exprimat simplu si clar.
Reply With Quote