Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Si acum ce faceti? Apologia virgulei in 100000000000000 cuvinte ca sa-mi spuneti ca astazi ar fi maine?
Deci: Domnul nostru a spus "astazi", profetesa dumneavoastra a spus "la sfirsitul lumii". DUmneavoastra preferati sa o credeti pe ea.
Si vorbind despre virgula: Dumneavoastra, adventistii, va permiteti sa falsificati Sfinta Scriptura si sa puneti o virgula acolo unde nu a existat. Iar apoi, crestineste, spuneti ca ortodocsii/ catolicii au falsificat Sfanta Scriptura. Hotul striga hotii. Din pacate i-ati pacalit pe multi.
|
Haideti sa lasam vorbareala (cu mutarea virgulelor care nu exista in original, cu "profeteasa", etc.)
Ati uitat ceva important (ce v-am cerut):
armonizati dvs. versetul din Luca 23:43 (cel cu fagaduinta facuta talharului) cu versetul din Ioan 20:17 (cel cu precizarea, facuta dupa 3 zile de la rastignire, ca incam nu S-a suit la Tatal).
Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Sa trecem mai departe.
Domnul nostru a spus:
23. Cărora veți ierta păcatele, le vor fi iertate și cărora le veți ține, vor fi ținute.
Dumneavoastra ati ales, din nou, contrar invataturii Sfintei Scripturi, sa va credeti profetesa si sa sustineti ca apostolii si urmasii acestora nu pot ierta pacatele cu toate ca Domnul nostru s-a exprimat simplu si clar.
|
Unii au luat acest pasaj ca o insusire a puterii depline. Si, s-au apucat sa ierte si sa dezlege in nestire, netinand cont de voia Domnului. Sfintii Apostoli nu au facut asa. Nu veti gasi nici un pasaj, in Sfanta Scriptura, in care betivul, curvarul, hotul, mincinosul sa fie iertati si trimisi la loc cu verdeata (ar fi contra voii lui Dumnezeu - vedeti 1 Corinteni 6:9,10 sau Apocalipsa 21:8).
Iata un mod de iertare a Sfantului Apostol Pavel:
"Dar pe cine iertati voi, îl iert si eu. În adevãr, ce am iertat eu, dacã am iertat ceva, am iertat pentru voi, în fata lui Hristos, "(2 Corinteni 2:10)
Nu o fi inteles bine Sfantul Apostol, ca primise putere sa ierte si sa dezlege dupa cum il taie capul (asa cum fac astazi unii "urmasi ai apostolilor")?
Asadar, unde este greseala? La noi?