View Single Post
Vechi 19.07.2012, 11:32:48
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mistretul Vezi mesajul
1.Aici sunt cu totul de acord cu dvs. Asa ca, astept sa-mi aratati cum se armonizeaza cele doua lucruri spuse de Domnul Iisus Hristos: versetul din Luca 23:43 (unde Domnul ii face o fagaduinta talharului pocait) cu versetul din Ioan 20:17 (unde Domnul spune, dupa 3 zile de la fagaduinta facuta talharului, ca inca nu S-a suit la Tatal). Dar, mai intai sa-mi spuneti daca exista rai fara Dumnezeu (ca sa lamurim, din start, o problema).
2.Lasati in pace biata femeie. Se rasuceste in mormant de cat de mult ii purtati grija. Haideti sa mergem la Sfanta Scriptura.
1. Se armonizeaza foarte bine. Nu va dau raspunsul pentru ca nu va intereseaza raspunsul meu. Va intereseaza doar sa mutam discutia in alta parte (o asa zisa dezbatere) si sa nu ramanem centrati pe faptul ca dumneavoastra predicati invataturi contrare Sfintei Scripturi
2.Conform invataturii dumneavoastra biata femeie e moarta si nu se poate rasuci in mormant; "biata femeie" e sursa nebuniilor predicate de "biserica" dumneavoastra si e firesc sa fie citata si adusa in discutie.
Reply With Quote