View Single Post
Vechi 19.07.2012, 12:01:59
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
...sau alimentatia precara, promovata de voi
Altă minciună! Alimentația promovată de noi este completă, complexă și diversificată după modelul primilor oameni din Eden: o dietă vegetariană. Nu doar soia, cartofi și fasole; ci cereale, zarzavaturi, fructe și nuci.

Citat:
In paranteza fie spus, s-a cam dovedit stiintific ca fripturile din carne de vita sunt mai nesanatoase decat cele din carne de porc. Iar pasarile sunt mult mai expuse bolilor decat porcul.
Tocmai de aceea, adventismul recomandă abandonarea dietei carnate. E mai nesănătoasă, e la "mâna a II-a" și din ce în ce mai infestată.

Citat:
tu crezi ca este imposibil ca sectari de-ai tai sa moara de cancer cand aveti un program atat de complex(at) de mentinere a tineretii fara batranete si a vesniciei.
Încă o minciună! Ieri am sugerat că e posibil; căci cancerul nu este un rezultat doar al unei vieți duse nesănătos, ci și al condițiilor de mediu și mai ales al moștenirii genetice.

Citat:
Tu crezi despre sectarii tai ca sunt sfinti cu totii, de aceea te alarmeaza vestile astea. Si te alarmeaza pentru ca te linisteste credinta ta ca faci parte dintr-o secta in care toti sunt sfinti, inclusiv tu!
Încă o minciună, de data asta una gogonată rău! Când am afirmat (ori am gândit) că "toți" coreligionarii mei sunt sfinți, "inclusiv" eu?! Amice ce faci? Vrei să-ți dobori propriul record în minciuni de ieri? Crezi că e de glumit cu acest păcat?

Citat:
In particular fie spus, eu cand am gresit mi-am cerut scuze - adu-ti aminte -, spre deosebire de tine.
De ce crezi c-as fi mintit in legatura cu cei 2 sinucigasi de-ai tai? Ca sa-mi cer dupa aceea scuze? De la tine? Din nou?
Nu ți-am cerut să-ți ceri scuze. Dar ai o datorie de onoare față de ceilalți forumiști pe care i-ai dezinformat. Te-ai documentat în legătură cu cei "doi" adventiști "morți de cancer" datorită dietei vegetariene în Copșa Mică? Aștept rezultatele: cum se numeau și când au murit...

Last edited by osutafaraunu; 19.07.2012 at 12:04:00.
Reply With Quote