Subiect: Despre femeie
View Single Post
Vechi 19.07.2012, 12:17:14
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Da, femeia sa-si acopere capul, iar barbatul sa-si lase barba...cati barbati au barba, mai ales din aceia care judeca femeile neacoperite? Ca sa atragi pe cineva, nu este nevoie doar de siretlicuri vestimentare, ci si sufletesti si mentale, este nevoie de o anumita stare, o anumita disponibilitate...pana la urma, este vorba de ceea ce acoperi sau descoperi. Hainele sunt doar un accesoriu, mult prea banal devenit in ziua de azi. Nu cred ca barbatii mai sunt profund impresionati de aceasta trasatura.
Uite, in Japonia, desi femeile nu sunt descoperite aproape deloc, nu am vazut femei imbracate in maiou in toiul verii, nici in fuste scurte, sau sani descoperiti...totusi, elevele de scoala generala si de liceu au in vestimentatie fuste foarte scurte. Acest lucru nu are, nici pedeparte, conotatie erotica, chiar se simte faptul ca picioarele lor nu produc la aratare o anumita atractie, si asta nu ca nu ar fi atragatoare, ci pentru faptul ca in imaginatia lor colectiva, in perceptia lor, aceasta vestimentatie nu reprezinta decat o uniforma scolara, si-atat.
Sa nu uitam si faptul ca feromonii joaca rolul cel mai important in procesul atractiei, chiar daca suntem oameni supusi ratiunii, aspectul chimic al fiintei noastre isi face prezenta in viata, si el, ca si ratiunea, conlucreaza pentru perpetuarea speciei. Ce ne-am face daca nu ar exista atractia, dincolo de hainele pe care le purtam? Oamenii nu s-ar mai indragosti ca "prostii", nu ar mai face copii, nu ar mai face compromisuri prin familie, caci viata in doi este un interminabil compromis, aducand laolalta doua firi diferite care, parca, niciodata nu ajung la vreun consesn, dar intotdeauna se resemneaza si se suporta reciproc.
Mai dati-le incolo de haine, pana la ele, daca este sa vorbim de principii, este muuuuuulta rautatea pe lumea asta de combatut.
corect spus