View Single Post
Vechi 19.07.2012, 15:39:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Asta este tristete mare? Intra pe poze si imagini cu copii din Africa, care mor de foame, pe imagini unde copiilor le sunt puse arme in mana, arme intoarse spre proprii parinti, unde violenta este de neimaginat...s-atunci sa-mi spuneti care este nivelul tristetii dumneavoastra.
Hm, pai daca asa stau lucrurile de rau in lume, la o adica de ce am mai condamna hotia?
Haideti sa fim toleranti si fata de hoti.

Si fata de adulterini.

Si mai gasiti si alte cateva categorii care par inferioare "copiilor din Africa care mor de foame".

Citat:
Poate ca educatia despre care vorbiti, tine doar de toleranta, de combaterea prejudecatilor, si nu de aprecierea homosexualitatii.
Gresit.
"educatia" asta merge in directia acceptarii homosexualitatii ca ceva normal si merge pana la accepta casatoria homosexuala (in biserica, de ce nu?) familii homosexuale, cu copii, etc.

Citat:
Homosexualitatea exista si va exista, singurul lucru ce poate fi schimbat, este atitudinea noastra fata de ea, mai ales fata de semeni, fiindca, pana la urma, toti suntem oameni.
Care atitudine? Iubeste pe pacatos, uraste pacatul. Asta e atitudinea.
Dar nu, ei vor sa ne invete cum sa iubesti pacatosul cu tot cu pacat sau mai degaba pacatul lui in primul rand.

Citat:
Ce este drept pe pamant? Este drept sa-mi instig copilul la dispret fata de homosexuali?
Tie nu ti-e bine?
Cine ti-a zis "sa-ti instigi copilul la dispret fata de homosexuali"?

Citat:
Este drept sa urasc copilul altuia fiindca este homosexual? Este drept sa-mi urasc propriul copil fiindca este homosexual?
Cine a zis ceva de ura?
Asta miroase a activist homo, doar ei pun ura in fatza - cand de fapt oamenii n-ar da doi bani pe problemele lor de la etajul superior daca n-ar incerca atat de obsesiv sa iasa in fatza cu chestia asta.

Citat:
Nu, nu este drept, nu este drept nici sa facem noi pe dreptii, de parca am faurit noi cerul si pamantul.
Nu noi am desemnat homosexualitatea ca fiind o problema morala.

Si hai sa zicem ca nu crezi in Dumnezeu (ca asa pare), uita-te in jur, homosexualitatea e un defect, nu e vorba ca cineva se naste cu ochi albastri sau altcineva cu ochi verzi, este un handicap serios si de cele mai multe ori e dobandit/conditionat social si se poate trata, asta daca nu cumva ca sa-si gaseasca o scuza, prefera sa creada ca e determinare absoluta.

Citat:
Suntem nimeni, iar singurele lucruri care ne pot face sa devenim cineva, sunt cele care ne invata sa intelegem oamenii asa cum sunt, distincti, bolnavi ori sanatosi, urati sau frumosi...oamenii.
Vorbsti poate in dreptul tau.
Omul fara Dumnezeu este intr-adevar un nimic, n-are nici un sens pentru existenta sa, nici un reper moral absolut, si tu din lipsa de busola confuzi (printre multe altele) frumuseta si sanatatea fizica cu cea morala.
Reply With Quote