View Single Post
Vechi 19.07.2012, 16:27:59
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Am deschis si eu un topic poelmic
Da, un topic polemic in care mesajul tau era, paradoxal, sa renuntam la ... polemici si alte alea neduhovnicesti... Dumnezeu sa te mai inteleaga!

Cum vezi tu un om care scoate cutitul si care in acelasi timp striga: nu scoateti cutitele!...?

Tu oare realizezi ca functionezi scindat si contradictoriu in tine insati?
Te mai ocupi cu rugaciunea? (iertare de intrebare, dar e cu gand bun, nu ironic.) Intreb deoarece, precum stim, coborarea mintii in inima, UNIFICA! Uneste si curateste, curateste si uneste. Astfel incat aceste manifestari contradictorii, aceasta AMESTECARE sa diminueze treptat iar omul sa devina unit (monah adica), unul, UNITAR, NECONFLICTUAL SI NEDIVERGENT IN EL INSUSI. Si sfintit, sfant.

Oare inteleg gresit?

P.S. Bun, poate ca ai vrut sa transmiti alt mesaj (pesemne foarte apropiat de acesta) dar, surioara, modul cum ai scris ceea ce vroiai sa transmiti, e cu totul nepotirivit. Nu clarifica, ci tulbura, nu aduce pacea ci dezbinarea (pe care ne sugerai s-o oprim), nu potoleste orgolii ci aduce mai intai orgoliul tau si al echipe tale de lucru, in prim plan. Asta vrei oare? O primenire a ierarhiei orgoliilor? Noi lupte de putere avem? Pai ce, v-a contaminat PROTV-ul cu alegerile si referendumul? Posibil... Dar nu e cazul aici.

Io zic sa reformulezi si imi relansez rugamintea ca oamenii care au pus forumul la cale sa ne spuna si noua. Mai intai sa recunoasca, de nu sunt lasi, ca au fost acolo unde s-a proiectat forumul cel primenit. Doresc sa stiu (poate vor asta si alti forumisti): 1. Cine sunt primenitorii. 2. Ce s-a discutat (in linii mari, desigur). 3. Cum vede fiecare programul de salubritate.
Nu e exclus sa ma alatur initiativei. Dar in felul in care suna acum mesajul, sunt cu totul impotriva. E un duh de trufie nemaivazut. (Il intrece pana si pe-al meu... Ceea ce ma linisteste, intrucat vad ca sunt altii mai dihai, dar ma si nelinisteste, intrucat pe de o parte vreau sa scap de infumurarile mele, iar pe de alta parte vad ca multumirea de sine si inchipuirile fac ravagii printre cei ce se cred ortodocsi si care confunda forumul cu vreo bisericuta pe care, culmea, tocmai initiatoarea topicului primenitor spunea ca o detesta, candva... Iti mai amintesti, oare? - o reprosai atunci lui Cristian iar eu incuviintam si te felicitam in inima mea... Iar acum faci tocmai invers, se pare. Hotaraste-te cine esti si ce vrei!)

Last edited by ioan cezar; 19.07.2012 at 16:37:22.
Reply With Quote