Citat:
În prealabil postat de mistretul
1.Nu am stat la taifas cu apostolul Petru dar stiu ce a gandit despre acea vedenie, pentru ca este scris. V-am sugerat sa cititi talcuirea vedeniei, facuta de insusi Sfantul Apostol. Repet versetele de referinta: Fapte 10:28 si Fapte 11:1-18.
2.Si daca tot vorbim de sfantul Petru, ne puteti spune unde se afla el astazi? Intreb, deoarece Domnul Iisus Hristos i-a promis ca se va intoarce si-l va lua cu El (vedeti Ioan 14:1-3).
3.Scriptura se talcuieste cu Scriptura (cum a fost cazul vedeniei apostolului Petru, talcuita tot de el, in Scriptura).
|
1. Aici vorbim despre faptul ca Domnul ne spune sa nu numim necurata creatia Lui, iar dumneavoastra o faceti. Restul e pe langa .
2. Deviati subiectul, iar acesta este: invataturile adventiste contrare Sfintei Scripturi.
3.Asta vine din invataturile lui Ellen White catre discipolii ei? Unde scrie asta? Dupa ce mi-ati aratat ca Domnul nostru spune " este"-iar dumneavoastra spuneti "nu este", DOmnul nostru spune "azi"-dumneavoasta spuneti "la sfarsitul lumii", nu ma mir ca il veti contrazice pe apostolul Petru. Daca nu aveti nici o jena sa-L contraziceti pe Domn doar nu o sa-mi imaginez ca ati avea vreo jena sa-l contraziceti pe slujitor.
Ati vrut dovezi biblice ca invatatura dumneavoastra e contrara Sfintei Scripturi, vi le-am adus. Mai vreti si altele? Ca sacul meu e plin de grozavii si enormitati adventiste, contrare Sfintei Scripturi.