Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Și încă ceva...sunt mulți pe aici care folosesc copy/paste în anumite cazuri....eu unul tare mă folosesc de unele postări care conțin mesaje sau învățături ale marilor duhovnici . Sunt mesaje din care am ce învăța. Ne scuzați că noi nu am ajuns la nivelul celor care nu mai au nevoie de un cuvânt, de o învățătură a unui mare duhovnic.
|
Idem. Sunt duhovnici buni si in prezent care dau sfaturi minunate ptr. situatiile actuale pe diferite teme. Eu am aflat de multi duhovnici/sfinti tocmai din copy/paste. De multe ori cand mi-a placut un fragment postat din invataturile sfintilor/duhovnicilor am cautat cartile duhovnicilor/sfintilor ptr. a citi si mai mult din invataturile lor.
Si mai este un motiv, cred eu. Au mai fost useri care au dat exemple din viata lor, au povestit anumite intamplari/situatii si felul in care le-au manevrat, si-au spus parerea sincera si ce simteau ei in legatura cu anumite subiecte si si au primit suturi in fund de la altii si replici nesimtite. Asta e chestia cu spatiul virtual, cand dai din viata ta iti asumi un risc, caci sunt tot felul de oameni si interpretarile pot fi f.multe.
Sfaturile duhovnicilor si a sfintilor sunt de folos oricand si ar trebui sa fie bine venite. Daca pe unii ii deranjeaza acest copy/paste nu e nici o pb., fiecare cu stilul sau, insa asta nu inseamna ca ptr. alti useri acest copy/paste nu este folositor. Fiecare sa ia ce e mai bun.