View Single Post
Vechi 20.07.2012, 12:01:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Din nefericire mai exista voci ce se doresc a fi ortodoxe (chiar si clericale) care incearca sa sustine ineptii pseudo-stiintifice (conform paradigmei stiintifice actuale) agatandu-si furibund credinta in Hristos de credinta de... pamant, Univers, de modelul geocentric ca model functional pentru univers... (si nu de insusi Iisus Hristos si Sfanta Sa Biserica si Sfintele Taine asa cum este firesc).
In ratacirea lor il vad pe Dumnezeu mai puternic daca zilele creatiei au exact o durata de 24 de ore, daca toate speciile au fost facute in cele 6 zile etc. Culmea ei sunt suparati ca Dumnezeu nu a lucrat creatia dupa modul cum ar fi vrut ei sa o faca...
Un exemplu elocvent este site-ul:
http://hexaimeron.ro
Nu stiu daca ai urmarit tot topicul despre geocentrism dar daca ai sa-l urmaresti in intregime cred ca ai vazut ce am scris acolo si precizari de genul asta nu-si mai au rostul.

Si nu e singura ineptie rezultata din contaminarea ortodoxiei cu elan pseudo-stiintific neoprotestant, din pacate.

Ceea ce vroiam sa scot in evidenta este ca individul sus mentionat, pe langa faptul ca il depaseste subiectul (rezulta clar din postari) are nesimtirea sa comenteze pe la altii aiureli despre ce se scrie aici.