Pai pe un topic mai sus tocmai te-ai comparat cu Iisus pe aripa templului ispitit de diavol sa se arunce!:rolleyes:
Deci "inca" din mesajul tau anterior ma priveste doar pe mine:rolleyes:si inca vreo 2-3 doar.Recunosc cinstit NU sint Sfint si imi trebuie in ritmul meu de induhovnicire o mie de vieti sa ajung...daca ajung si atunci. Sint pacatos, cel mai pacatos daca te multumeste si toata tamiia din lume si toate cintarile din lume plus iconostasele toate nu ma fac vrednic de EUHARISTIE.
Dar am un singur Dumnezeu este Treime dar mi-l inchipui sub ipostaza lui Iisus si Iisus asta "al meu" daca-i altfel decit IUBIRE daca-i tipicar asa ca majoritatea celor f. credinciosi care vad de neiertat faptul ca ai facut 3 pasi pina la Potir in loc de 4 atunci nu-i Iisusul meu....
Eu nu-l pot inchide cu legi pe Iisus nu-l pot vedea izolat linga oameni ci in mijlocul lor, nu privind de sus ci lucrind intre ei, nu doritor de slava cit doritor de iubire,nu in palat ci in casauta saracului, nu impartind oamenii dupa categorii ci cautind ce-i bun in ei....
Crezi ca buturuga din cimp este mai murdara decit ieslea?
Pacat este sa-l ingradesti pe Dumnezeu chiar daca o faci din evlavie.
|