View Single Post
Vechi 20.07.2012, 17:21:34
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul

Faptul ca si prin noi se implinesc cuvintele sfintilor parinti, nu ar trebui sa ne mai mire. Ajunge vremea in care:"in manastirea va fi ca-n lume, iar in lume ca-n iad".

Ne palce sa ne adormim constiinta de buni crestini...ne place sa ne spunem ortodocsi. In aceeasi masura in care ne plac can-canurile "duhovnicesti", barfele "crestine".
Sarim cu topoare daca cineva indraneste sa apinda becul ...ne deranjeaza cumplit sa ni se spuna ca gresim...in vartutea unei asa zise dragoste acceptam o multime de compromisuri, atat in viata reala cat si in cea virtuala.

Fara sa ne dam seama, ne instrainam de Dumnezeu... Orice om care ar intra pe acest site, mai ales pe acest topic ar rade amuzat daca i s-ar spune ca topicul apartine site-ului crestin ortodox. Cred ca asta e ortodoxia pe care o marturisim...iar din aceasta marturisire lipseste tocmai Hristos.

Biserica este deschisa tuturor, fara a i se cere carnetul de botez.Dar daca un om este primit intr-o comunitate se supune regulilor comunitatii...nu il primim in Biserica si apoi ii permitem sa intrtina cu membrii comunitatii discutii despre politica, depspre ce mai fac vedetele autohtone s.a Omul e primit in Biserica ptr a se sfinti.Daca merge la Biserica cu alt gand, in afara de a-si schimba viata, de a se indrepta pagubit este.Mai grav e ca devine pricina de sminteala..Si "vai de cel prin care vine ispita". Vai de cel prin care se necinsteste numele Domnului....

M-a bucurat Ana-Maria atitudinea ta, sa dea Domnul sa ramai vesnic asa.
Celorlati : dor duhovnicesc si urcus lin spre Inviere.
-sunt de acord cu tine ,si eu m-am saturat de discutiile despre politica sau alte nimicuri lumesti;
-una este sa intri pe forum si sa vezi discutii ziditoare,ortodoxe,cu citate din sfinti, pateric etc si alta e sa vezi discutii despre politica etc...
-nu poti sa-i impui cuiva ce sa scrie pe forum dar poate el singur sa se gandeasca inainte sa posteze tot felul de nimicuri si politichii ,putem sa ne transformam incet ,incet sau macar sa ne abtinem de a posta tot felul de nimicuri
-pe de alta parte eu am zis cu ani in urma chestia asta:nu ne mantuim pe acest forum,dar ne putem folosi de anumite postari mai ales citate din sfinti,mari duhovnici...
Reply With Quote