Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Daca-mi amintesc bine,v-am intalnit si pe dvs pe topicuri postate la "generalitati",in special la un subiect care nu interesa pe nimeni dpdv spiritual,acela cu zvonul ca o femeie a avut 11 copii de-odata!
Acesta este numai un exemplu desigur...
|
ACel topic a aparut tocmai intr-o perioada de framantare, cand ma gandeam cum poate o femeie ingriji 4 copii mici. Auzind cazul femeii aceleia, care se dovedise nefondat dar mai ales cazul mamei cu 8 gemeni odata m-am mai intarit.
Poate ca nu interesa pe nimeni, mai ales pe cei care nu sunt parinti cum poate cineva creste atatia copii. Ptr mine era insa un sb important.
Am impresia ca uneori luati sb prea personal, apoi va pare rau de aciditatea folosita.
E firesc. Agitatia care ne inconjoara isi pune amprenta asupra noastra. Cum sa poti ramane calm pe o mare agitata?
Daca voi avea vreodata ceva personal cu dvs, veti primi un mesaj pe privat. Dar atata vreme cat vizeaza un sb general il voi posta pe topic.
Imi pare rau de cei care se simt lezati.Imi pare rau de cei pe care, fara voia mea, i-am lezat.Iertare.