Citat:
În prealabil postat de iustin10
Nu puteti inalta steagul primenirii, si el sa fie de fapt un simplu bat
Nimeni nu va opreste sa gasiti subiecte care sa atraga lumea .
Dar nu puteti sa le gasiti , si apoi va plingeti de calitatea forumului.
Cei care se cheama "credinciosi",sunt ca niste vase uscate .Ei se usuca de sete ,si de aceea nu au cum sa dea de baut altora.
Oamenii ar putea fi atrasi de 3 lucruri : credinta,comunicare si blandete.
Dar nu exista nimeni car sa le ofere pe toate 3,si atunci ei ratacesc pe unde pot
Isi cauta credinta in topicurile cu citate ,dar nu gasesc comunicarea
Isi cauta comunicarea in discutiile libere despre politica si altele,dar nu gasesc credinta
Cauta blandetea pe topicurile in care exista dispute ,dar acolo vad ca cei credinciosi nu sunt exemple de blandete
|
Adevărat grăiești, Iustin. Îmi place să-ți citesc intervențiile, unele de-a dreptul memorabile (deși, desigur, numai Unul Dumnezeu este fără de greșeală). Este reconfortant să mai vezi oameni cu capul pe umeri, și mintea în inimă.
@Yasmina , subscriu îndemnului colegului (n)Priceput : "Îți mărturisesc că citesc cu interes postările tale de fiecare dată și le prețuiesc mai ales datorită sincerității și a francheței de care dai dovadă, precum și a atitudinii; și sunt sigur că nu numai eu. Pentru asta te rog să nu intri în pasivitate, pentru că e nevoie de oameni ca tine. De altfel, eu cred că de toți e nevoie, că forumul (și viața) e mai sărac cu fiecare suflet care pleacă."