View Single Post
Vechi 21.07.2012, 08:06:49
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Eu personal am o rezervă în privința asta (de asta am și dat "decline" invitației), și cred că nu numai eu. Ideea ar fi că rugăciunea în masă, să zic așa, e treabă de călugăr. Nu cred să fie vreun cuvios din ăsta adevărat aici pe forum,. prin urmare nu faceți decât să vă înhămați cu surle și trâmbițe la o treabă peste puterile voastre. Hmm, probabil că îmi bat gura de pomană, dar poate că unul, doi vor citi și vor înțelege ceea ce am vrut să spun.

Nota Bene: În același sens, a mai avut și Zaharia o intervenție la obiect, pe topicul cu pricina.
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...810#post457810

Eu una nu inteleg care este legatura intre viata de calugar si rugaciunea pt altii.
Cred ca este bine sa ne rugam unii pt altii,fiind ca sa zic asa o caracteristica in mediul crestin.
Eu am discutat asta cu preotul de aici iar dansul chiar a recomandat intregii parohii sa se roage in fiecare zi in postul Pastelui pt cineva,chiar daca nu existau probleme de sanatate ci chiar si asa pt iertarea pacatelor.
Banuiesc ca daca ar fi fost interdictii sub acest aspect,nu ne-ar fi recomandat tuturor.

Dar astept raspunsul tau(sau al altora).

Nota:am inteles acum,caci am citit linkul,tot ce se poate.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 21.07.2012 at 08:12:58.
Reply With Quote