View Single Post
Vechi 21.07.2012, 18:54:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul

Regulile externe pot aduce lenea,caci nu ne sunt proprii noua,ne sunt ca un corp strain.
Dar "regulile" interne sunt ale noastre,venite de la Dumnezeu ,si acestea nu ne pot plictisi niciodata
Mi-a placut raspunsul tau , dar sa nu uitam ca si aceste reguli externe , precum tu spui , sunt tot rodul "muncii noastre , caci ele nu au venit de nicaieri si ne-am trezit dintr o data pe cap cu ele . Precum bine spui, important sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne incredintam cu totul voii lui Dumnezeu , dar oare si aceasta nu-i sambure mic de lene ? De , ma incredintez voii lui Dumnezeu , dar fara vointa mea , nimic nu-i cu putinta .In fine , sa nu uitam ca aceasta nenorocita de trandavie este pacatul de moarte caruia ii urmeaza :nepasarea , deznadejdea , neglijenta , necredinta , impietrirea , amanarea (cea mai periculoasa dupa mine ), etc . Sfintii Parinti in repetate randuri ne spun ca multa nepasare si trandavie , este mai vatamatoare decat toata lucrarea diavoleasca .
Multumesc inca odata pentru raspunsul tau pertinent .
Doamne ajuta !

Last edited by cristiboss56; 21.07.2012 at 19:10:26.
Reply With Quote