Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
În schimb a adăugat:
Deci intrați fizic prin Hristos ca să vă mântuiți? Este ușa un simbol, ori este chiar Hristos în mod real, fizic? De ce nu interpretați și aici literalist cuvintele Domnului ca să vă mântuiți? Că doar a folosit exact același verb "a fi" ca și în Ioan 6,35 și Mat.26,26. Adică El este Ușa, El este Pâinea, iar pîinea frântă este Trupul Lui. Același verb, care are și sensul de a reprezenta, dar acest sens nu vă convine decât în Ioan 10,9. Că doar e extrem de anevoios să faci o gaură în Hristos (Doamne iartă-Mă!) și să intri prin El pentru a te mântui!
Păi și aici este nevoie să deschizi ochii (nu să faci pe orbul) pentru a înțelege. A înțelege duhovnicește "aceste cuvinte" care sunt "duh și viață", nu trup și sânge real.
|
Agent de vanzari 666, ce ti-0ai facut la ochi, ca sunt cam negri? De furie? De suparare? De erezie?
"51.Eu sunt Pâinea cea vie, Care S'a pogorât din cer. De va mânca cineva din Pâinea aceasta, viu va fi în veci. Iar Pâinea pe care Eu o voi da pentru viața lumii este Trupul Meu“.
52.Deci se certau Iudeii între ei, zicând: „Cum poate acesta să ne dea trupul lui să-l mâncăm?...“.
53.Și le-a zis Iisus: „Adevăr, adevăr vă spun: Dacă nu veți mânca Trupul Fiului Omului și nu veți bea Sângele Lui, nu veți avea viață întru voi.
54.Cel ce mănâncă Trupul Meu și bea Sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua de apoi.
55.Căci Trupul Meu este adevărată mâncare și Sângele Meu adevărată băutură.
56.Cel ce mănâncă Trupul Meu și bea Sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el." Ioan 6.