Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Bun. Și în afară de citate kilometrice aruncate la disperare ai?
|
Vezi, daca mananci prea multe legume te transformi in leguma? Apropo, ce leguma iti place cel mai mult? Sau preferi ghiveciul de legume? Asta ar explica multe lucruri!
Si ca sa mai sedimentam putin ghiveciul din creierasul tau spalat bine-bine:
"51.Eu sunt Pâinea cea vie, Care S'a pogorât din cer. De va mânca cineva din Pâinea aceasta, viu va fi în veci. Iar Pâinea pe care Eu o voi da pentru viața lumii este Trupul Meu“.
52.Deci se certau Iudeii între ei, zicând: „Cum poate acesta să ne dea trupul lui să-l mâncăm?...“.
53.Și le-a zis Iisus: „Adevăr, adevăr vă spun: Dacă nu veți mânca Trupul Fiului Omului și nu veți bea Sângele Lui, nu veți avea viață întru voi.
54.Cel ce mănâncă Trupul Meu și bea Sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua de apoi.
55.Căci Trupul Meu este adevărată mâncare și Sângele Meu adevărată băutură.
56.Cel ce mănâncă Trupul Meu și bea Sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el." Ioan 6.
Textul se adreseaza celor ce cred doar cu creierul - care, de la caz la caz este mai performant sau mai putin performant -, in sensul ca Mantuitorul le adreseaza acestora - recte rationalistilor iudei si nu numai, ci si sectarilor de astazi puii fariseilor de atunci - o chemare la ceva ce-ti pare si tie putin deplasat: chemarea de manca Trupul Mantuitorului.
Iudeii nu au inteles prea bine si carteau spunand: „Cum poate acesta să ne dea trupul lui să-l mâncăm?...“.
Adica exact intrebarea si suspiciunea pe care voi o ridicati astazi, la 2000 de ani de la Invierea Mantuitorului (in acest rastimp tot felul de eretici au mai ridicat intrebarea asta, si, din pacate pentru ei au murit tot intrebandu-se fara a gasi un raspuns. Pentru ca interpretarea ta, agent de vanzari 666 NU ESTE UN RASPUNS!!!).
Si Mantuitorul ce le raspunde?
Nu le spune nicidecum ca cuvintele Sale sunt doar o parabola, ci le repeta exact ce a spus prima oara: „Adevăr, adevăr vă spun: Dacă nu veți mânca Trupul Fiului Omului și nu veți bea Sângele Lui, nu veți avea viață întru voi."
Auzi ce le raspunde, ereticule 666?
Le confirma inca o data ca ceea ce trebuie sa manance pentru a avea viata vesnica este chiar Sfantul Sau Trup!!!!
Tu de cate confirmari ai nevoie ca sa crezi?