Citat:
Urasc actul dar nu persoana.
|
Puteti ura un negru pentru ca e un membru al rasei respective, dar sa il iubiti ca persoana? Nu sesizati contradictia din modul asta de a vedea lucrurile?
Citat:
Deci, ei fac inca un salt pentru a batjocorii de data asta sacrilegiul casatoriei.
|
Nu am acces la date relevante, dar sunt sigur ca in Australia exista un numar relativ mare de cupluri heterosexuale care nu se casatoresc in biserica, ci doar civil. Deci nu vad nimic sacru in casatorie, ii intereseaza strict partea legala. Nu vad pe nimeni revoltat pe tema asta, dar cand homosexualii vor sa aiba acelasi drept, brusc devine o problema.
Casatoria e definita ca sacra in cadrul religiei Dv., in interiorul unui set de valori specifice religiei Dv. Nu sunt valori universale, nu au nici o utilitate observabila sau dovedita, si nu pot fi impuse nimanui.
Casatoria e un drept legal, indiferent de religie.
Nu aveti nici un drept sa le ingraditi accesul membrilor unei minoritati sexuale la acest drept legal, doar pentru ca peste aspectul legal Biserica de care apartineti a mai pus o eticheta, aceea de "sacru".
Citat:
Nu judec pe nimeni, fiecare cum alege, dar de ce sa fiu obligata sa imi placa ceva daca mie nu-mi place.
|
Cine vorbeste de placut aici? Pana la urma, toleranta exact asta inseamna: sa tolerezi ceva ce nu iti place. Sa inteleg ca e OK sa ingradim drepturile altora in functie de ce ne place sau nu, indiferent daca respectivul lucru are un efect asupra noastra sau nu?
Citat:
Ei mereu sustin ca daca cineva ai ataca sau nu le place ceea ce fac ei sufera de homophobie ( si cate fac ei in public sa provoace lumea, nu stiu in Romania, dar aici nu au rusine sa se tina de mana si sa se sarute in autobuz sau pe strada, sau in tren sa vada toata lumea cat de indragostiti sant ei).
|
Sigur, o fac ca sa provoace, nu pentru ca, Doamne fereste, sunt indragostiti, si o arata in acelasi fel in care o fac si heterosexualii. Daca homosexualii isi arata afectiunea in mod public, in mod clar o fac cu un scop diferit de restul lumii, nu-i asa?
Haideti sa nu mai prezentam pareri personale ca fapte de netagaduit, ce ziceti?
Citat:
EU nu am homophobie, mi-e pur si simplu scarba.
|
Nici macar nu stiti ce inseamna termenul "homophobie", dar aveti pareri solide despre homosexuali.