View Single Post
Vechi 22.07.2012, 18:49:11
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaRoxana Vezi mesajul
Dl. Stefan Florin.... credeti ca exista anumite garantii de viitor atunci cand faci alegerea partenerului? Credeti ca daca l-as fi cunoscut intr-o biserica sau la o manastire nu ar fi existat sanse ca partenerul sa ma faca sa sufar? Poate sansele ar fi fost mai mici dar nu exista garantii in acest sens. Mi se pare f simplist sa ganditi ca problemele dintr-un cuplu deriva din locul unde ati cunoscut persoana respectiva. Asta pt ca decizi sa te casatoresti abia dupa ce il cunosti cat de cat pe cel de langa tine. Niciodata nu poti sa cunosti un om in totalitate si sa ai garantia ca nu va face anumite lucruri. Din pacate acesta e lucrul pe care l-am invatat din tot ce mi se intampla.
doamna eu am spus ca nu e Dumnezeu de vina pentru greselile pe care le face omul atunci cand isi alege partenerul de viata sau pentru graba pe care o fac unii de a merge cat mai repede la starea civila fara sa-si cunoasca partenerul. Eu cred ca e bine sa avem rabdare, sa avem o relatie de 2-3 ani cu cineva si apoi sa te casatoresti cu el. Locul unde il cunosti NU conteaza. Bineinteles ca nu poti sa cunosti un om in totalitate chiar daca ai avea o casnicie cu el timp de 1000 de ani
ps: imi pare NESPUS de rau pentru suferinta dumneavoastra
Reply With Quote