View Single Post
Vechi 23.07.2012, 16:20:15
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Fratilor, nu mai am internet acasa, asa ca nu am avut acces la internet zilele acestea si intr-un fel, ma bucur ca nu am avut. Nu va speriati, ca sunt aici! Abia acum am citit tot ce s-a scris si ce am primit pe privat. Ma bucur ca lucrurile au revenit pe un fagas normal si ca inimile s-au mai imblanzit. Slava Domnului!

Le multumesc si celor care nu au fost / nu sunt de acord cu mine, si celor care m-au sprijinit, ma bucur ca au revenit Ory si Sophia, eu una m-am folosit foarte mult de trebusoara asta, dupa cum v-am spus.

V-as ruga sa nu mutam aici discutia referitoare la grupul de rugaciune si sa incercam sa lamurim in privat sau pe viu aspectele privitoare la persoana. Pentru cine nu stie, grupul de rugaciune de pe forum are binecuvantarea parintelui Negroponte, in rest, este treaba fiecarui membru daca doreste / are o binecuvantare de la duhovnic si ce viata duhovniceasca sau mai putin duhovniceasca duce sau daca vrea sau nu sa participe la rugaciune. Din proprie experienta va zic ca sunt suficiente ispitele si piedicile din viata reala atunci cand vrei sa stai la rugaciune si, in general, cand vrei sa faci o fapta buna, ca sa se mai adauge si ispitele de pe forum, venite de la oameni care se doresc a fi - si sunt - credinciosi. Dar asta e, mantuirea nu e floare la ureche.

Va iombratisez pe toti si va doresc spor la rugaciune si in toate!