Citat:
În prealabil postat de bogman margareta
Cu mare drag si cu recunostinta va scriu aceste rinduri voua, celor care va rugati si va-ti rugat ptr Rebecca.Multumesc bunului D-zeu ca a facut posibil ca voi sa va intelegeti intre voi ca sa duceti aceasta misiune la care voi va-ti angajat in fata LUI la bun sfirsit As vrea sa va spun ca Rebecca se recupereaza incet ,dar sigur ,deocamdata bate pasul pe loc ,ptr ca asa este situatia .N u pot sa mai cer nimic de la nimeni ,multumesc celor care mi-au ajutat,si financiar si prin rugaciuniile care au facut minuni.Am promis ca am sa va spun ce suma s-a adunat in urma apelului pe care am facut-o ptr. a o ajuta pe Rebecca,.......1850 de lei si 100 de euro,...ptr care va multumesc .De o saptamina nu am mai primit nimic ,dar trebuie sa continui tratamentul rebeccai cu orice pret,nu stiu cum ma voi descurca dar incerc .....daca am gresit fata de cineva ,va rog cu plecaciune sa ma ierte,..poate am facut fara sa vreau,.....astept incontinuoare sa ma ajutati daca puteti ,sau vreti,........multumesc ,.....Doamne ajuta
|
Domnul sa o vindece pe Rebecca si sa va ajute si pe dvs. sa va purtati crucea, pentru ca tare greu trebuie sa fie pentru un parinte sa duca o asemenea situatie. Doresc si eu sa le multumesc userilor care au inteles sa faca o jertfa si sa se alature la rugaciune, sa ii binecuvinteze Maica Domnului si sa ii ajute atunci cand le va fi si lor mai greu.
As fi vrut sa postez sambata, dar nu am avut acces la internet.