24.07.2012, 19:12:23
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 19.05.2012
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Tina06
Poate e din cauza ca se gandeste la un mare tam tam, ca trebuie bani, trebuie local, trebuie flori, sa dea lumea bani pe mese, sau mai stiu eu ce. Asta intr-adevar e o problema , ca iti da bataie de cap.
Eu as sugera sa intrebi pe duhovnicul tau cum sa abordezi problema - roaga-te la Maica Domnului sa te lumineze.
Nu stiu ce sa spun, ce acatiste sa citesi sau ce sa faci. Iarta-ma, Doamne daca gresesc, dar eu cred ca e bine sa incerci sa te rogi si cu cuvintele tale - tu stii sa te uiti in sufletul tau si sa-ti exprimi durerea, suferinta, nemultumirea?
Eu inca incerc sa fac asta, si cateodata cad in "exprimarea de la scoala" si nu reusesc sa-mi golesc sufletul de luni de zile si se ingreuneaza totul, parca ai picioarele infipte-n smoala. Cauta sa vorbesti cu Dumnezeu - tu cu sufletul tau.
De cate ori iti vine sa ne intrebi ceva pe forum, intreaba-l pe Dumnezeu intai si vezi ce spune - nu zic Doamne Fereste, sa nu scrii aici, iarta-ma. Dar sa stii ca ma regasesc in multe din postarile tale si parca mi-as da sfaturi mie stii tu " ciob de oala sparta " dar sper ca prostia mea sa te ajute, macar un pic.
|
mie imi place ce sfaturi imi dai stai linistita.............si stiu ca deschid prea multe subiecte.sper sa fie acesta printre ultimile.....
|