View Single Post
Vechi 24.07.2012, 19:12:23
patricia2006 patricia2006 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tina06 Vezi mesajul
Poate e din cauza ca se gandeste la un mare tam tam, ca trebuie bani, trebuie local, trebuie flori, sa dea lumea bani pe mese, sau mai stiu eu ce. Asta intr-adevar e o problema , ca iti da bataie de cap.

Eu as sugera sa intrebi pe duhovnicul tau cum sa abordezi problema - roaga-te la Maica Domnului sa te lumineze.

Nu stiu ce sa spun, ce acatiste sa citesi sau ce sa faci. Iarta-ma, Doamne daca gresesc, dar eu cred ca e bine sa incerci sa te rogi si cu cuvintele tale - tu stii sa te uiti in sufletul tau si sa-ti exprimi durerea, suferinta, nemultumirea?

Eu inca incerc sa fac asta, si cateodata cad in "exprimarea de la scoala" si nu reusesc sa-mi golesc sufletul de luni de zile si se ingreuneaza totul, parca ai picioarele infipte-n smoala. Cauta sa vorbesti cu Dumnezeu - tu cu sufletul tau.

De cate ori iti vine sa ne intrebi ceva pe forum, intreaba-l pe Dumnezeu intai si vezi ce spune - nu zic Doamne Fereste, sa nu scrii aici, iarta-ma. Dar sa stii ca ma regasesc in multe din postarile tale si parca mi-as da sfaturi mie stii tu " ciob de oala sparta " dar sper ca prostia mea sa te ajute, macar un pic.
mie imi place ce sfaturi imi dai stai linistita.............si stiu ca deschid prea multe subiecte.sper sa fie acesta printre ultimile.....
Reply With Quote