View Single Post
Vechi 10.10.2007, 11:48:23
irina-elena irina-elena is offline
Member

Data înregistrării: 07.06.2007
Implicit

sincer va spun ca va admir ca aveti atata credinta in sfantaParascheva si mi-e rusine, ca as putea merge mereu la moastele sale si nu merg si chiar cand am fost nu am stiut sau nu am putut sa ma rog cu atata putere incat sa constat ca se intampla ceva extraordinar in viata mea. de fapt s-au intamplat lucruri bune mereu in viata mea dar in limitele firescului, banalului. acuma poate ca eu sunt asa de nerecunoscatoare si ticaloasa incat sa nu recunosc influenta lui Dumnezeu si a rugaciunilor sfintilor sai. m-am rugat cand eram insarcinata sa am copii normali si sanatosi si lucrul asta s-a intimplat. dar eu stiu, ofi datorita Sfintei, o fi datorita ingrijirilor medicale competente, o fi datorita alimentatiei corecte din timpul sarcinii, o fi datorita fondului genetic bun al familiei noastre? uite asa ma indoiesc in viata asta pacatoasa, ezit intre atitudini si conceptii contrarii si mai fac si pacate spunand ceea ce spun.
dar sa revin de unde am plecat, admir mult pe doamna ica milin, o bunicuta cum mi-as dori si eu sa am, pe doamna jenica si pe ory si o sa incerc sa ma rog si eu asa, cu tot sufletul, cum faceti domniile voastre. cei care vin in Iasi in pelerinaj sa ma anunte, va dau numarul meu de telefon si poate facem impreuna o masa rotunda in care sa ne cunoastem, macar cativa oameni de aici de pe forum. numai daca doriti, bineinteles.
Reply With Quote