View Single Post
Vechi 25.07.2012, 15:42:15
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Domnule Eugen,eu de la dvs,din postarile dvs,am multe de invatat.Continuati ceea ce faceti,si dvs si altii de aici,poate ne desprindem din incremenire.
Domnule "Pelerin spre Rasarit" va multumesc pentru apreciere si imi permit sa va rog cu aceasta ocazie atat pe dvs cat pe ceilalti sa ne rugam unii pentru altii ca Domnul Iisus Hristos sa ne lumineze cu harul Sau si sa ne ajute sa ne ajutam unii pe altii (fiecare dupa darul pe care l-am primit) sa traim intru EL, Hristos Iisus in Sfanta Sa Biserica in Sfintele Taine, in duhul Sfintilor Parinti, a Sfintei Traditii duhovnicesti... sa fim una (intru Hristos Iisus).
Sa ne rugam unii pentru altii ca in fiecare din noi sa sporeasca harul lui Dumnezeu intru Hristos Iisus spre slava lui Dumnezeu si spre ajutor in conlucrarea manutirii noastre.

Marturiesc ca si eu invat multe din postarile dvs si cu aceasta ocazie va rog sa imi dati voie sa folosesc exemple din postarile dvs si sa va rog daca este posibil cand faceti referinte la citate teologice, Patristice, Filocalice sa precizati si lucrarea (eventual si un capitol, o pagina).

Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.
Reply With Quote