Nici nu vreau să mă uit pe situl unui asemenea "prooroc" (așa cum îl denumește Doriana deși este evident că habar nu are ce vorbește). Linkul pe care l-am dat este numai una dintre manipulările infecte și de doi bani pe care le face pe spatele obscurantizaților de la el de la sectă. Am văzut încă o tentativă de manipulare unde prezenta o falsă vindecare a unui copil african și mi-am dat seama din ce aluat este făcut. Neoprotestanții în general sunt niște oameni care mint fără absolut nici un fel de rușine, fără absolut nici un fel de scrupul și trebuie evitați cât mai mult cu putință. La ei totul este vorba despre extinderea infecției lor "penticostale" sub falsul titlu de propovăduire a evangheliei. Și pentru a își răspândi infecția, cancerul lor spiritual sunt în stare de orice manipulare, de orice minciună, de orice lipsă de scrupule. Pentru bani, pentru călcarea în picioare a Bisericii lui Christos, pentru răspândirea hoitului lor pseudo-spiritual sunt în stare de orice manipulare.
Last edited by Decebal; 26.07.2012 at 16:26:02.
|