Legat de subiect,ce sunt aceste obiecte?
Din ceea ce observ in poze nu sunt altceva decat brelocuri,care fac cheile mult mai detectabile si mai usor de pierdut in buzunar si poseta.
Am si eu un breloc de la Ierusalim,trimis de mama.Am avut de-a lungul timpului diverse brelocuri: pisica,cristale sau placute cu diverse localitati prin care am trecut.Nu le tratez ca pe idoli ci poate mai degraba ca pe o semnatura personala.
Acum,daca as primi vreun obiect cu script in vreo limba necunoscuta,mai degraba l-as arunca,putand avea o semnificatie pagana,fiind un obiect de cult al idolilor sau cu scop vrajitoresc.
As sta departe de crucile rasturnate si frante,de schelete si oase,frunza de marijuana,oase de pasare,dinti de animale,semnul pacii,simbolul fulgerului,simboluri egiptene,maiase,incase si lista este lunga...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|