View Single Post
Vechi 26.07.2012, 20:06:27
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Orice pom se cunoaste dupa roade, Alin. Noi ne uitam la voi si intelegem ce poate produce ortodoxia si ce am putea deveni daca devenim ortodocsi. Si vedem oameni ca si noi; unii mai credinciosi, altii mai nesuferiti, dar nediferiti in esenta.

Si sa nu-mi spui de sfinti; dupa ultima autoanaliza obiectiva am constatat ca eu nu voi fi niciodata ca ei, deci nu are nici macar rost sa incerc. Ma multumesc deci sa ma uit la oamenii ca si mine.
Normal că nu vrei să ți se spună de sfinți pentru că te zbați al naibii de tare să te împotrivești adevărului elementar că Biserica Ortodoxă are sfinți, pe când secta ta nu are sfinți ci hoituri, iar acest adevăr elementar este unul dintre adevărurile care îți invalidează din start toată secta religioasă din care faci parte. Și normal că nu vrei să ți se spuină de sfinți pentru că nu vrei să crezi și să accepți această realitate și lucrarea dumnezeiască a lui Dumnezeu în ea. Și normal că te deranjează adevăratele repere ale unei Biserici, adică sfinții; ție îți place să te scalzi în mocirla în care te scalzi și vrei ca și alții să se scalde în mocirla spurcată a penticostalismului, despre care am văzut ce roade are. Mi-e de ajuns acel c. urs, deși am mai văzut și alte cazuri de astfel de fenomene, pentru a mă convinge în ce putoare pestilențială se scaldă această sectă lipsită de orice legitimitate.