Subiect: OZN-urile-pareri
View Single Post
Vechi 27.07.2012, 15:17:42
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Daca nu vrei sa dai curs invitatiei spune direct acest lucru. Dupa cum am precizat nu ma ascund, nu am de ce, nu am de cine.

Oricum sunt inclinat sa renut mai de graba la postarile de forum decat sa iti provoc suparare, poticneala sau sminteala... intrucat nu pot renunta nici la constiinta mea in ceea ce priveste trairea si studiul teologic ortodx dupa metodolotia Sfintilor Parinti.

Continui sa scriu pe forum datorita constiinta si datorita faptului ca informatiile oferite sunt benefice altor cititori ai forumului, indemnul meu find inechivoc catre Sfanta Biserica, Preotul duhovnic, Sfintele taine... studiul teologic si stiintific adecvat.
In ultima propozitie din mesajul precedent am scris: "Sunt de acord sa ne intalnim intr-o zi." Deci vorbim pe privat pentru asta.
Nu ai cum sa imi provoci sminteala, sunt deranjat doar ca prezinti aceste conceptii gresite ca fiind ortodoxe si astfel unii ortodocsi pot intelege gresit invatatura si sa capete o invatatura straina. Cum sa respinga creationismul stiinta?
Reply With Quote