Citat:
Īn prealabil postat de spinu
..acum te intreb si eu pe tine, ai dus vreodata un sac cu pierte in spinare? daca nu stiai este foarte greu; ei bine asta face sufletul tau ,duce un sac cu pietre care sunt pacatele tale mai mari sau mai mici( si imi cer scuze ca fac referire la tine dar stiu cum sti si tu la fel de bine ca toti oamenii au pacate), iar daca nu stiai si pacatul savarsit doar cu gandul este la fel de grav ca cel savarsit in realitate si nu sunt putine gandurile cele rele, iar singura data cand sufletul tau va arunca sacul va fi atunci cand te vei impartasi.
|
stimate domn, crede-ma ca nu am ce sa marturisesc: sunt un om obisnuit cu serviciu si datorii la banca :D. nu ies in evidenta prin nimic, nu fur, nu omor, nu insel, ma scol dimineata, ma duc la serviciu, maninc, dorm, ma uit la televizor, ascult muzica, stau pe net, vorbesc cu oamenii, ies in oras, ma duc in concediu, vorbesc la telefon, ud florile, fac curat, repar una alta, ma joc etc. ce sa marturisesc?
dupa aia, poate nu stiai, dar pentru impartasire trebuie sa tii post... eu sunt un tip cam inalt si destul de solid, asa ca... nu prea tine treaba cu postul... ce sa fac, sa ma duc acolo si sa mint preotul, spunind ca am postit? ar fi deja un pacat... nu vreau sa il fac...
cam asta e...
voi va rezumati la respectarea stricta a dogmei, care pe mine nu ma intereseaza prea mult.