View Single Post
Vechi 27.07.2012, 23:18:27
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
"Masini la mana a doua"?
Ma scuzati,dar exprimarea asta este jignitoare pentru o femeie care are si ea suflet,constiinta si dreptul la mantuire.Femeile nu sunt niste aparate,nici masini care au fost construite pentru un scop meschin,comercial si nu se impart in categorii ca:masini noi,de mana a doua si hodoroage.

Apoi,sa stiti ca eu chiar ma bucur cand o femeie usoara,se maturizeaza,se potoleste din aventuri,se casatoreste si are copii.Multe dintre ele inca au o sansa de la Dumnezeu,nu se stie ce este in sufletul fiecarui om!
Va rog fiti mai ingaduitori cu oamenii,ca doar sunt semenii dvs!

In cazul in care dvs v-ati casatorit virgina,este intr-adevar o mare virtute pt aceste vremuri,si chiar cum zicea cineva"o cruce foarte greu de dus"insa este o realizare personala intre dvs si Dumnezeu,nu intre dvs si societate,unde doriti sa bravati;nu este cazul sa va faceti pacate fiind atat de intransigenta fata de altii care si-au consolidat personalitatea sub alte orizonturi,nu s-au nascut in familii in care valorile crestine erau in topul prioritatilor s.a.m.d.
Nu doresc sa va fac suparare,insa aceasta expresie suna ciudat din gura unei femei crestine.Mai bine sa folosim termenul de curve=au facut pacatul curviei,s-au desfranat inainte de casatorie.

Strabunicul meu,Domnul sa-l odineasca in randul dreptilor,se intrista si plangea pentru fiecare om de care auzea ca pacatuieste intr-un fel(betiv,scandalagiu,curvar,hot),isi ridica ochii la cer si spunea"Doamne,te rog iarta-i ca nu stiu ce fac cu sufletul lor!"
Si eu am aceiasi pozitie!
Se pare ca si dumneavoastra ati inteles gresit formularea. Nu vreau sa jignesc pe cineva. Doar ca trebuie sa intelegem ca anormalul nu este normal. Cititi ce am scris mai sus. Pace!
Reply With Quote