Citat:
În prealabil postat de Adriana98
Cum puteti sa bagatelizati zecile de milioane de victime ale acestei ideologii imbecile si imbecilizante?
Ma apuca disperarea citind astfel de opinii. Aceasta otrava (numita comunism) a facut ravagii de nedescris si pe termen lung. Oare câte generatii vor mai fi vatamate de o astfel de îndoctrinare?
Pentru cei care nu stiu sau nu vor sa stie: comunismul este de sorginte draceasca, iar eu îi urez sa se întoarca de unde a venit! Comunismul este rau în sine si anticrestin prin definitie având un rol foarte clar, anume acela de a pregati calea antihristului.
|
Trebuia sa citesti mesajul lui mihailt in context.
Sunt oameni (printre care si el) care cred ca se poate desparti comunismul ca sistem social - nu atat de rau asa cum a zis si el, cel putin comparat cu capitalismul care il vedem la noi si probabil nu doar la noi, de ideologia comunista materialista si atee.
Adevarul e ca nu se poate face aceasta separatie, fiecare sistem vine la pachet cu avantaje si dezavantaje, daca stai sa te gandesti bine, si comunismul si capitalismul au in comun cel putin un lucru: promit bunastare materiala cu scopul ca omul sa se lipeasca de materie si sa uite de Dumnezeu.
Comunismul oferea un nivel de trai mediocru pentru majoritatea si impunea ateismul, capitalismul in schimb promitand mai mult dpdv material si insinuand perfid materialismul prin consumism si idolatriazarea banului in dauna omului.
Ambele sisteme si-au facut treaba destul de bine - in occident vedem un ateism puternic si crestinism in majoritate doar forme decadente, iar in fostele state comuniste si ortodoxe statisic un crestinism cvasi-derizoriu la nivel practic.