View Single Post
Vechi 28.07.2012, 20:47:54
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
sunt tare dezamagita..m-am rugat unor sfinti din toata inima si nu m-au ascultat,nu m-au ajutat sa imi indeplineasca cererea.....ce sa fac?ca nu mai stiu......m-am hotarat sa citesc doar acatistul DOMNULUI IISUS.....si sa ma las in voia Lui sa nu ma rog pt ceva anume....si vinerea sa ma rog SF NECTARIE PT izbavirea de boala........
Cumva tu procedezi bine ca te rogi pentru o nevoie concreta. Inseamna ca iti pui totusi ultima speranta in Dumnezeu,pentru cea mai mare nevoie a ta . Mergi si mai departe pe acest drum,si spune : Doamne esti ultima mea speranta ! Faca se toate dupa voia ta !

Aminteste-ti de Mantuitorul insusi : de 3 ori a rugat pe Tatal sa se departeze cupa durerii de la El,in gradina Ghetsimanii ,si nu a primit .Iar pe cruce fiind a strigat:"Dumnezeul meu,Dumnezeul meu,pentru ce m-ai parasit !"
Deci aceste sentimente ale tale sunt omenesti,firesti ,daca si mantuitorul insusi le-a avut.
Mergi mai departe pe acest drum,pina la pierderea de sine,pina nu va mai fi nici o sansa in alta parte ,si la Dumnezeul tau tot vei gasi ascultare ,si nici o rugaciune a ta nu e neauzita.
Sacrifica-ti voia ta ,nu mai dori sa fie lucrurile ca tine !
Reply With Quote