Citat:
În prealabil postat de patricia2006
sunt tare dezamagita..m-am rugat unor sfinti din toata inima si nu m-au ascultat,nu m-au ajutat sa imi indeplineasca cererea.....ce sa fac?ca nu mai stiu......m-am hotarat sa citesc doar acatistul DOMNULUI IISUS.....si sa ma las in voia Lui sa nu ma rog pt ceva anume....si vinerea sa ma rog SF NECTARIE PT izbavirea de boala........
|
Cumva tu procedezi bine ca te rogi pentru o nevoie concreta. Inseamna ca iti pui totusi ultima speranta in Dumnezeu,pentru cea mai mare nevoie a ta . Mergi si mai departe pe acest drum,si spune : Doamne esti ultima mea speranta ! Faca se toate dupa voia ta !
Aminteste-ti de Mantuitorul insusi : de 3 ori a rugat pe Tatal sa se departeze cupa durerii de la El,in gradina Ghetsimanii ,si nu a primit .Iar pe cruce fiind a strigat:"Dumnezeul meu,Dumnezeul meu,pentru ce m-ai parasit !"
Deci aceste sentimente ale tale sunt omenesti,firesti ,daca si mantuitorul insusi le-a avut.
Mergi mai departe pe acest drum,pina la pierderea de sine,pina nu va mai fi nici o sansa in alta parte ,si la Dumnezeul tau tot vei gasi ascultare ,si nici o rugaciune a ta nu e neauzita.
Sacrifica-ti voia ta ,nu mai dori sa fie lucrurile ca tine !