Subiect: OZN-urile-pareri
View Single Post
Vechi 29.07.2012, 20:42:57
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Asa-zisele raspunsuri (pentur ca oricum nu ai raspuns la toata intrebarile) duc la alte intrebari. Si lista va continua la nesfarsit. Hai sa iti dau un exemplu.
1. In primul rand prin jertfa lui Hristos omul a fost ridicat mai sus decat fusese inainte de cadere. Asta inseamna ca extraterestii de pe alte planete care nu au cazut sunt la jos decat pamantenii. Deci Dumnezeu rasplateste greseala? In plus Adam si Eva aveau ca scop cresterea duhovniceasca, la fel ca si noi de altfel. Cum au ajuns cei fara cadere la OZN-uri.
2. Judecata de Apoi. Noi stim ca acesta va veni (nu stiu cand ca timp pentru ca doar Tatal stie) cand pacatele omenirii vor ajunge la extrem. Ce legatura au pacatele omenirii cu extraterestii. Noi stim ca dupa judecata se vor innoi atat Cerul cat si Pamantul, adica tot Universul. Pentru ca pentru judecata Hristos va veni pe Pamant, tot pe Pamant vor fi judecati si extraterestii?
Crestinismul afirma cu tarie ca noi pamantenii suntem SINGURI in Univers.
mda...intersante opinii.
1.jertfa lui Hristos a ridicat omul mai sus decat fusese inainte de cadere? Poti sa-mi dai versetul biblic in care scrie asta? Primii oameni au fost creeati ca si celelalte fiinte BUNE FOARTE. Asta arata ca esti roman .Doar noi avem in gramatica limbii romane conjugarea verbelor la modul MAI MULT CA PERFECTUL. Asa si tu, desi omul a fost creeat perfect, a devenit dupa invierea Domnului, perfect la patrat. Daca imi arati asta intr-un verset biblic IMI CER SCUZE aici pe forum pentru greseala mea. Daca exista extraterestrii nu stim cum sunt ei din punct de vedere spiritual, mai sus sau mai jos. Nu trebuie neaparat sa-i comparam cu noi oamenii (din punct de vedere duhovnicesc). Cum au ajuns la OZN-uri fara cadere? O intrebare hazlie! Pai ce Adam, daca nu ar fi cazut, ar fi zburat ca Superman prin galaxie? Sau s-ar fi teleportat pe fiecare planeta doar cu puterea mintii? Nu ar fi avut nevoie tot de un mijloc de transpot chiar daca au un grad ridicat din punct de vedere spiritual?
2.Hristos v-a judeca oamenii aici pe pamant, asa cum ai afirmat si tu corect. De ce vor fi judecati? Pentru ca prin Adam TOTI am gresit. Dar daca extraterestrii NU au gresit (vorbim acum ipotetic) PENTRU CE SA FIE EI JUDECATI? Ai ajuns la acesta concluzie gresita doar pentru faptul ca Cerul si Pamantul se vor inoi (interpretare gresita a versetelor biblice). Amice, prin cuvantul Cer nu se intelege spatiul cosmic, ci lumea spiritelor (ingerilor). Cand la Geneza se spune ca la inceput Dumnezeu a facut cerul si pamantul se intelege ca Dumnezeu a creeat intai lumea spirituala (universul subcuantic-CERUL) si pe urma universul fizic (cuantic-PAMANTUL). Dupa judecata finala Cerul se va reinoi prin sensul ca demonii vor fi aruncati in iezerul de foc, deci lumea ingerilor va fi curatita. Daca e asa cum zici tu (cerul=intregul univers), ce vina are Galaxia Pegas ca Adam a gresit? Pentru ce sa fie curatit intregul Univers (sau reinoit) pentru simplu fapt ca un om de pe planeta minuscula a fost neascultator si a mancat dintr-un pom? Asta ar fi dreptate divina? Eu cred ca NU.
ps:crestinismul afirma cu tarie ca suntem singuri in univers? Versetul biblic amice, arata-mi versetul biblic. La astfel de afirmatie NU se poate aplica decat formula SOLA SCRIPTURA

Last edited by stefan florin; 29.07.2012 at 20:47:54.
Reply With Quote