View Single Post
Vechi 30.07.2012, 13:20:01
Annyta
Guest

Implicit

Bună ziua,

Revin pe acest topic - în primul rând sunt datoare să le mulțumesc celor care mi-au răspuns la întrebare :-)
În al doilea rând mai am câte ceva pe suflet și nu știu unde altundeva să postez:

Am o stare de neliniște, nerăbdare, incertitudine, oboseală și nu prea știu cum să scap de ea. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu mi s-a întâmplat nimic grav și sper că în postul care vine îmi voi redobândi liniștea. Părintele duhovnic s-a întors din concediu și îmi mai trebuie doar puțină răbdare pentru a găsi momentul să vorbesc mai mult cu dânsul.

Incertitudinile care mă înconjoară se referă la concediu și la derularea unei relații care a început de vreo 3 săptămâni. Referitor la concediu, am fost înscrisă într-un circuit care s-a anulat (de două ori, la două agenții diferite) și acum îmi caut altceva, pentru că în două săptămâni și jumătate cât am vacanță simt nevoia să merg și altundeva decât la țară, la părinți. Referitor la relație, este interesantă... se află în stadiul de tatonări, necesar de altfel, dar care mă cam obosește și mă face să-mi fac probleme de genul "Poate nu ar fi trebuit să spun asta" sau "poate nu îmi exprim clar ideile" sau "poate îi acord mai multă importanță decât merită" ...

Prin urmare nimic grav, lucrurile pot evolua mai bine decât mă aștept, mă simt însă cam nelămurită și vreau să-mi recapăt bucuria și liniștea.
Reply With Quote