View Single Post
Vechi 30.07.2012, 21:25:52
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

@Annyta
Daca nu te deranjeaza,poti sa-mi spui care a fost destinatia initiala?
Posibil ca iti pot da si alte variante la ea...

Un circuit in Grecia ar fi frumos,daca nu ai fost inca dar si o vacanta prin munti si paduri nu este mai prejos(la mare nu m-as duce in nici un caz!).
Sunt multe pensiuni particulare acum de unde poti alege,unele chiar foarte pitoresti(Bucovina,Maramures,Culoarul Rucar-Bran).

Eu de exemplu,m-as duce sa ma relaxez in cazare la o manastire
As munci in gradina sau le-as ajuta sa gateasca in manastire ca sa-mi platesc sederea :)

Iar in privinta relatiei...sa nu ma intelegi gresit,insa nu trebuie sa-ti faci atatea griji si sa te verifici constant daca ai spus ce trebuie,daca ai avut atitudinea corecta.Naturaletea se recomanda si spontaneitatea;aceasta face sa fi sincera cu tine insati si cu celalalt,ca sa te prezinti asa cum esti si nu ca o proiectie a ceea ce crezi tu ca si-ar dori el.
De-a Domnul sa fie numai de bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 30.07.2012 at 21:34:16.
Reply With Quote