Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Nu sunt adventist reformist, sunt adventist de ziua a șaptea, iar Biserica mea nu doar că condamnă participarea în război la modul combativ,
|
Eu am venit cu un comunicat oficial al "bisericii" dumitale din care rezulta altceva decat ce sustii tu.
Poate vrei sa spui ca acel "doar" e scapat din greseala si atunci suntem de acord.
Daca nu, poate vii si tu cu unul din care sa rezulte ceea ce sustii - ca AZS condamna participarea combativa in razboi si daca da, ce sanctiuni administreaza membrilor care inalca aceasta regula(?).
Citat:
ci condamnă războiul în sine[/b] în toate formele lui.
|
E usor sa te dai idealist si sa condamni la modul general razboiul - problema este ca realitatea e mult mai complexa.
Dar daca asa da bine la imagine..
Citat:
Și un ultim lucru în acest dialog absurd: de pe ce poziție faci dumneata apologia adventismului reformist? Cumva din perspectiva unui înger și a unei Biserici de heruvimi? Țin să-ți amintesc că militarii români din Afganistan și Irak nu sunt penticostali ori adventiști, ci ortodocși;
|
Chiar nu fac apologetica reformista, nu stiu de unde ai scos tu chestia asta.
Ba dimpotriva, vad ca pozitia sustinuta de tine este cea reformista, AZS "nereformisti" sustin altceva dupa cum am scris: participarea la activitati cu caracter potential violent ramane la latitudinea fiecarui individ.
Citat:
iar Poliția Română nu are niciun regulament care să stipuleze împușcarea în cap a infractorului.
|
Ha? Ce diversiune mai e si asta?