View Single Post
Vechi 31.07.2012, 18:48:34
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Referitor,la tinuta unica,permiteti-mi sa nu fiu de acord.
Exista tinute pt diverse ocazii,iar faptul de a adopta o tinuta unica pt tot felul de activitati imi creeaza neplaceri;tocmai ca tinutete sunt create sa tina pasul cu activitatile noastre.
In caz contrar,suntem oripilati de tinuta unica a unei prostituate,care se prezinta cu aceiasi rochie scandaloasa si la munca,si in biserica si la muzeu.
Poate ca nu m-am exprimat cum trebuie. Cand vorbeam de tinuta unica ma refeream la fusta, adica: in fusta merg pe strada,in parc,la servici,la biserica.

Nu poti purta o fustita mini de 30 cm pe strada si la biserica sa mergi cu ea pana in pamant.
Despre lungimea decenta a fustei cred ca s-a mai discutat.Si din parerile domnilor de pe forum am inteles ca o fusta decenta incepe de la genunchi in jos.
Cand ma refeream la tinuta unica vb de dimensiunea decenta a unei fuste, specificand ca se adapteaza in functie de ocazie. O fusta de oras va fi dintr-un material, cea de la servici dintr-un material mai elegant, cea de vara dintr-un material vaporos s.a.

Cum am spus-o,nu pot fi de accord ca tinuta de biserica sa fie intr-un anumit fel, iar tinuta de dupa biserica total diferita.