View Single Post
Vechi 31.07.2012, 20:34:41
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nuuu-i chiar asa!
Raspunsul nu este ca "fetele vor sa fie admirate"ci fetele vor sa traga niste foloase!
Este tot mai comun sa te arati provocatoare,in imaginea celorlalti apari ca si "disponibila" si de aici imaginatia o poate razna...in acest timp,poti utiliza "la greu"aceasta putere fizica de a deveni preferata directorului,al managerului etc.
Este si aceasta o forma de a acapara puterea si a lupta din coate sa-ti faci o pozitie,numai ca cele care au reusit astfel au fost o combinatie de intelect+fizic.

Intrebare:daca ai avea numai femei la serviciu crezi ca ai mai avea acelasi succes cu acele tinute?
Sau si mai interesant:Crezi ca ti-ar mai da cineva atentie inafara faptului de a deschide gura cu ceva idei interesante?
Gandeste-te la acest aspect:)
Ce putere sa acaparez?..la mine la servici promovezi numai cu examene si am sefe destul de exigente.
Si am aproape numai femei in directia mea, este un singur barbat care peste 2 ani iese la pensie...in institutie sunt si tineri..dar sunt multe zile cand nu interactionez cu cei din institutie.
Si ce ar fi mai bine sa ma imbrac cu fuste lungi si haine largi chiar daca nu-mi place pentru a crea o imagine care este falsa? Daca este un pacat (si cred ca este) imi pare rau, poate va ajunge sa-mi placa alta vestimentatie intr-o zi...
Reply With Quote