View Single Post
Vechi 01.08.2012, 17:45:57
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Nu domnule, nu e problema "mea", ci problema întregului popor (ortodocși, protestanți, ori atei) ai căror bani sunt folosiți pentru acest proiect faraonic. Chiar voci [botezat] ortodoxe s-au ridicat împotriva unei asemenea catedrale lipsite de gust (chiar din perspectiva ortodoxă a modestelor bisericuțe de lemn) numind-o Catedrala Mântuirii Neamului Prost.

Am inteles.... acesti 3% sau 2% sunt mult mai importanti decat 85%.: Ce aberatie !!

Acest proiect a existat inca de pe vremea primului razboi mondiale. Iar acele "voci" (gen remus cernea) prefer sa nu comentez...
Iar , cat timp dumneata esti un adventist (adica nu ai nici o legatura cu B.O) te rog sa nu te amesteci in problemele de arhitectura din cadrul Bisericilor Ortodoxe...
Iar eu zic , sa lasam balta pentru ca discutiile legate de Catedrala Mantuirii Neamului sunt inetrminabile ca si discutiile cu ceausescu.

Scopurile zidirii Catedralei se afla aici : http://www.basilica.ro/ro/catedrala-...eiab_9687.html , studiaza-le si mai gandeste inainte de a vorbi.
Iar toata "revolta" ta impotriva acestei Catedrale este inca o dovada ca ereziile adventiste fac propaganda ateismului. (ca sa nu mai spun de acelasi caracter antihristic pe care il impartasesc).
Reply With Quote