View Single Post
Vechi 02.08.2012, 11:34:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluester Vezi mesajul

Scopurile zidirii Catedralei se afla aici : http://www.basilica.ro/ro/catedrala-...eiab_9687.html , studiaza-le si mai gandeste inainte de a vorbi.
Iar toata "revolta" ta impotriva acestei Catedrale este inca o dovada ca ereziile adventiste fac propaganda ateismului. (ca sa nu mai spun de acelasi caracter antihristic pe care il impartasesc).
Eu sunt ortodox, le-a studiat si nu ma conving.

Cu toate ca nu sunt de acord cu oarecare epitete "Catedrala Mantuirii Neamului Prost" desi recunosc ca ma amuza usor, nu sunt de acord nici cu constructia in sine, chiar numai pentru faptul ca in loc de biserica de fitze pentru 5000 romani (ma indoiesc ca vor fi atati prezenti in fiecare duminica la Liturghie) se puteau face biserici pentru cateva sute de mii de romani in toata tara - ca este intr-adevar mare nevoie de asa ceva, mult mai mult decat cine stie ce filosofii abstracte despre mantuirea la gramada dupa cum sugereaza titul constructiei ca sa nu mai vorbesc de lista de motivatii care este tare rupta de realitatile si necesitatile spirituale ale acestui popor.

Ca poate o fi si un binecuvantat motiv pentru care Dumnezeu o ingaduit ceea ce pare mai degraba o pacoste decat o necesitate, iarasi nu exclud si desi pot sa speculez anumite ratiuni pentru care ar fi totusi ceva bun pentru Biserica, n-am de unde sa stiu.

Atat cat ma duce capul nu pot vedea decat bani risipiti aproape inutil.

A, si nu sunt de acord nici cum sunt stoarse parohiile de bani pentru chestiunea in cauza si iarasi sunt usur amuzat si curios de unde se vor face pana la urma rost de bani pentru ca e clar ca de la Stat mare branza nu se va scoate, donatii - praful de pe toba iar venituri proprii nici atat.
Poate in vreo 20 ani asa se vor strange banii - sau se vor plati ratele la banci, suma finala cu tot cu dobanzi nu este exclus sa ajunga pe la miliardul de euro, putand intra si in GuinessBook pentru cel mai scump monument religios al timpurilor moderne.

Last edited by AlinB; 02.08.2012 at 11:38:01.
Reply With Quote