02.08.2012, 14:35:14
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Laura19
e o stire de alta natura, insa nu m-am putut abtine, mai ales ptr. ca iubesc gimanstica
Echipa feminină de gimnastică a României a câștigat un bronz cu iz de aur
România menține vie tradiția clasărilor pe podium începută în 1976 la Olimpiade, după ce a cucerit marti seara medaliile de bronz în concursul feminin pe echipe la Jocurile Olimpice de la Londra. Echipa SUA a evoluat fara greseala, dar fara suflet, fiind impinsa si de notele arbitrilor pe primul loc. Noi am sperat la argintul Rusiei, dupa ce la ultima evolutie din concurs, la ultimul aparat si la ultima diagonala Afanasieva a cazut in cap la sol. Nu a fost sa fie, iar noi ne-am clasat pe locul al treilea, cu un concurs curat si in care China si Canada ne-au dat emotii ca vom iesi de pe podium.
Echipa pregătită de Octavian Belu și Mariana Bitang a început mai greu, cu un loc 6 după primul aparat, dar dupa rotatia a treia a concursului am urcat pe locul trei, cel pe care l-am menținut până la final în fața Chinei. Se putea și mai bine după ce rusoaicele au ratat complet ultimele două exerciții la sol, dar arbitrii au fost îngăduitori cu rivalele din răsărit și astfel am ratat argintul pentru 2,1 puncte. SUA a concurat în altă ligă și a obținut medaliile de aur cu singurul punctaj de peste 180 de puncte.
(Larisa Iordache avand pb. de sanatate)
Mai multe detalii aici: http://www.onlinesport.ro/jocurile-o...onz-nid-88688/
Urmeaza finala la individual.
Romania, locul 13 pe medalii dupa a patra zi de Olimpiada
Medaliile Romaniei:
Aur:
Tir: Alin George Moldoveanu
Argint:
Judo: Corina Căprioriu
Judo : Alina Dumitru
Bronz:
Haltere: Razvan Constantin Martin obtine bronz la 69kg
Gimnastică Artistică: Echipa feminină (Cătalina Ponor, Sandra Izbașa, Diana Bulimar, Larisa Iordache, Diana Chelaru).
|
Si inca un argint la haltere! 
Si asteptam in seara aceasta, daca se poate, medalii de la Larisa si Sandra si de la canotaj!