View Single Post
Vechi 02.08.2012, 17:31:29
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Religia: Ortodox
Implicit

Trebuie sa o credem si pe ea... Este suparata de acest articol pentru ca nu isi imagineaza asa ceva. Asa gandesc si domnii parlamentari. Ce e in Bucuresti este si in restul tarii. Legea educatiei a fost facuta tot asa... in baza lucrurilor de care se lovesc in oras. Nu sunt locuri in gradinita hai sa scoatem clasa 0. Toate bune in Bucuresti la tara... stau altfel lucrurile.
Copiii mei trebuie sa faca naveta la 6 ani pentru ca nu avem destui copii sa infiintam o clasa in scoala noastra. La 6 ani copiii trebuie sa se duca intr.o alta scoala, unele scoli nu au mijloc de transport. Invatatorii care o sa ii preia pe copii nu sunt pregatiti pentru a lucra cu prescolari, nu exista materiale (banci, scaunele, jucarii) s.a.m.d... Asta e aevarata Romanie. Cum vrei sa continue scoala daca sunt obligati sa faca naveta de dl Funeriu? Care a inventat clasa asta ca sa faca contracte cu statul prin firma dansului de mobila.si sa reduca posturile? Noi ramanem cu elevi de 2-5 ani.

Daca se continua cu aberatia asta, scoala noastr se desfiinteaza pentru ca eu voi da toti elevii mei in alta scoala. Si uite asa investitia de miliarde in scoala in care functionez, ramane in paragina... Sunt atatea lucruri de care ne lovim si ne dam cu parerea pe baza unui articol inflorit. Realitatea romaneasca e alta.
Reply With Quote