View Single Post
Vechi 03.08.2012, 12:29:28
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Asta cu "aproape de la egal la egal" de unde e scosa?
Poti sa indici sursa citatului sau este vorba de creativitatea personala?
Nici măcar de la egal la egal nu este. Protestanții discută de pe poziții de superioritate și dominație clare, aproape impunând, pe când ortodocșii stau și ascultă cuminți la ordinele profesorilor. Nu se pune problema că n-ar avea ce învăța dar totuși este stranie atitudinea. Cândva ereticii erau condamnați, se lupta împotriva lor pentru a scăpa Biserica de influența lor; astăzi cu ereticii se stă la masă și se discută, se face dialog. Ba mai mult se stă la masă cu antichriștii.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, eu pot sa raspund: ma simt tratat cu f. mare atentie.
De fiecare data cand ma duc la duhovnic, ma asculta, imi raspunde intrebarilor, etc.
Nu am nici o plangere pe directia asta.

Sa inteleg ca duhovnicul tau e mai nastrusnic sau doresti o audienta directa si personala la IPS si n-ai primit inca aviz favorabil?
Dar ce-i aici, dictatură a duhovnicilor? De când au ajuns duhovnicii să răspundă la toate întrebările? Sunt cumva duhovnicii conducătorii BOR și nu am aflat până acum? Sau "metoda cu duhovnicii" este încă una folosită pentru fuga de răspundere și pentru ascunderea de această fugă printr-un fals pretext?
Reply With Quote