View Single Post
Vechi 03.08.2012, 21:01:22
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Din experienta am vazut ca oriunde ai merge, orice ai face, trebuie sa existe un ghimpe si asta nu pentru ca asa vrea Dumnezeu, ci pentru ca poti intalni foarte des oameni rai, care se hranesc din conflicte, gasesc placere in acest mod de a fi. Este extrem de greu cand ai parte de aceste stari zilnic. Citind postarea ta, ma gandeam ca este bine totusi ca este vorba de serviciu (in sensul ca situatia are o iesire, cand vei schimba locul de munca vei uita de existenta acelei persoane).

Dezicia de a schimba locul de munca este una grea, asa cum a spus si Glykys, vremurile sunt tulburi. Sunt in asentimentul Annytei, poti vorbi cu duhovnicul sa te ajute sa iei o hotarare, el este cel mai in masura. Am trecut si eu la locul de munca printr-o experienta asemanatoare si stiu cat de greu este, cu toate ca faceam totul cu mare bucurie si pasiune, aveam o colega mult mai in varsta fata de noi, care facea voluntariat si pentru asta era foarte apreciata de superiori, dar ne face ziua amara si multa suparare ne pricinuia. O colega cu totul deosebita din echipa, plangea zilnic din cauza ei si voia sa isi caute alt loc de munca, nu mai suporta. Cu toate ca nu este o solutie ideala ( asa cum este rugaciunea, care poate tot) poti incerca si tacerea. De multe ori cand ma simt provocata imi impun sa tac si imi zic in gand: Pune Doamne staja gurii mele.

Asa este,poate cu unele persoane tacerea da roade,dar sa stii ca pe altele le atata si mai tare,si chiar insista si ma intreaba de ce nu zic nimic?!?!
Pana si tacerea o interpreteaza gresit,caci ele au un gust nestavilit de harta si daca iti vezi de treaba si ignori tot circul creat de ele,nu au cum sa se simta satisfacute,ziua este prea plictisitoare pt ele.

Ele vin la serviciu dornice sa puna lumea la punct,sunt flamande de intrigi,de evenimente in care cineva s-a facut de ras,a fost slab sau a patit ceva;vin aratand nefericite,incruntate,suparate incat pe buna dreptate te intrebi cine este mai nefericit in realitate,tu sau ele?
Primul lucru pe care il fac cand vin la serviciu este sa-i verifice pe altii daca au gresit ceva ca sa le poata face o remarca badarana sau o suparare;de fapt nimeni nu greseste insa la analiza lor scrupuloasa tot gasesc ici colo o urma de scandal.
Si sa vezi atunci satisfactie!

Ultima data,am facut o gluma cand a incercat sa-mi dea ordine.

Pana la sfarsitul zilei trebuia sa fac un raport,insa daca datele pt raport nu vin de la clientii respectivi si tu trebuie sa pleci acasa,cel care ramane dupa tine il va face(sau nu-l va face,il va lasa pt primul care vine dimineata);asa ca ea mi-a spus pe un ton taios sa verific daca nu am primit datele sa fac raportul pana plec.I-am spus ca nu au venit,apoi spre plecare am facut o gluma cu managerul spunandu-i ca ma voi intoarce de acasa dupa vreo 2 ore sa termin musai raportul(desi la lucru mai erau inca vreo 3).Am ras copios.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote