Pe mine m.a ajutat Sfanta Parascheva. Am avut si eu ganduri negre, rautati care nu imi dadeau pace... Am mers la Manastirea Samurcasesti din comuna Ciorogarla, unde este vesmantul Sfintei Parascheva. Nu iti spun ce am simti... Abia daca puteam sa pun mana pe Sfintele haine... Imi era rau, ma durea capul... totate gandurile urate imi treceau prin minte. Dupa ce m.am rugat si am stat asa toata slujba, cu mana pe racla... am simtit (dupa mult timp) liniste. De atunci, cand am astfel de probleme merg la Sfanta Parascheva.
Sfatul meu este a lupti. Sa taci cand te ataca, sa nu raspunzi cu rau la rau. Raspunde prin tacere prima data, apoi prin bunatate. O sa reusesti!
Si eu am trecut prin aceste lucruri cu o persoana care ma vorbea de rau de cate ori avea ocazia. Am vorbit cu cei din familie, cu preotul duhovnic (ca sa ma mai descarc) , dar initial am vrut sa ii raspund cu aceeasi moneda.
Dupa ce s.a mai atenuat conflictul a venit sa imi spuna ca ii pare rau si ca sunt o persoana deosebita deoarce alta in locul meu ar fi batut.o. A recunoscut cat a gresit. Parca nu imi venea sa cred cand mi.a spus aceste lucruri dupa ce ma facuse in toate felurile...
Ca sa treci mai usor prin aceasta lupta, gandeste-te la cate a indurat Domnul Isus de la noi... si cat indura mereu cu fiecare pacat pe care il facem.
Domnul sa te ajute!
|