View Single Post
Vechi 04.08.2012, 15:37:07
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si care e problema cu ele mai exact?
Nu ti se pare normal ca o tara majoritar ortodoxa, fie ea si statistici, Biserica Ortodoxa sa aiba istoric vorbind, proprietati?
Ba da, însă când vorbim de zeci de mii de hectare de pădure mi se pare puțin ieșit din normalitate. Și am dat doar un exemplu.

Citat:
Sa fim mai la obiect: sunt bani investiti in prozelitism
Dacă ce a făcut Hristos (predicând Evanghelia și însănătoșind oamenii) s-a numit "prozelitism", ce e rău în asta?

Citat:
Cauta nitelus pe net si vezi ca sunt niste ziaristi de scandal care au publicat recent niste cifre despre bilanturile financiare ale unor Episcopii sau chiar la nivel de BOR.
Era vorba de transparența Bisericii, nu de deconspirările "ziariștilor de scandal". De ce în țara asta trebuie să aflăm de potlogăriile politicienilor și afacerile bisericești doar din presă?

Citat:
Nu te miri cum nu se face acest lucru si pentru niscai diviziuni nationale ale AZS?
Nu mă mir, e chiar normal! Oare nu pentru absența unor asemenea afaceri scandaloase? Credeți că ziariștii respectivi "de scandal" în mare majoritate (botezați) ortodocși, s-ar da în lături de la asemenea subiecte suculente?

Citat:
Revin cu intreabarea: ai habar care sunt dar preferi sa taci din gura, sau nu stii nici tu macar?
Prefer să nu dau curs acestui subiect

Citat:
Daca tot ai zis de salariul pastorilor, ia zi-ne si noua daca stii, primesc si ceva in plus fatza de salariul de pe statul de plata din zecimea adunata?
Procent, ceva?
Am înțeles aluzia. În relație cu instituția Bisericii, primesc doar salariul aferent (bineînțeles însoțit de eventuale diurne și deconturi) totul legal și supus verificărilor revizorilor contabili.
Reply With Quote