View Single Post
Vechi 05.08.2012, 14:50:14
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de myself00 Vezi mesajul
mai sunt aprox 6h:35 de minute până la oficierea Sfintei liturghii, și încă nu ești în pat...!!! ciudat..!!!
Chiar nu stiu de ce imi pierd vremea sa ii raspund unui troll, care sub umbrela autodeclararii ca fiind ortodox (am mari rezerve ca ar fi asa), isi prolifereaza atacurile murdare fara nici un temei la adresa catolicismului. Nu sunt eu aparatorul catolicismului, dar daca discutam despre greselile lor sa ne referim la lucruri concrete, reale, argumentate si care tin de doctrina.

1. Da troll-ule, sper ca esti multumit, desi m-am culcat foarte tarziu am ajuns la biserica de la inceputul liturgiei.
2. Tu care erai in aceeasi situatie, ai ajuns? Nu ma intereseaza raspunsul tau, era o intrebare retorica si oricum nu te cred.
3. Inainte de atacurile la persoana poate raspunzi la intrebari si la acuze. Nu de alta, dar sunt justificate. Deci: Sursa aberatiilor pe care le "scoti" este de origine sectanta? Da sau nu? Ajupa ineptiile astea pe cineva? Da sau nu? Daca da, cum? Ti-ai cautat barna din ochiul tau inainte de a cauta paiul din ochiul celuilalt?