View Single Post
Vechi 06.08.2012, 18:02:39
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa avem pardon, au participat si combativ iar secta dvs. nu condamna lucrul asta.
Aveți vreo probă, ori afirmația se înscrie în obișnuita campanie de dezinformare?

Citat:
Ati afirmat de multe ori contrariul
Când am afirmat "contrariul"!? De fiecare dată am spus că adventiștii condamnă uciderea, chiar și în caz de război; dar se pare că am vorbit cu pereții forumului...

Citat:
dar ati esuat in a oferi vreun document oficial care sa va sprijine punctul de vedere.
Ce document mai "oficial" vreți decât cel scris de Însăși Mâna lui Dumnezeu? Porunca a VI-a spune clar: "să nu ucizi!". Probabil pentru Biserica Ortodoxă nici această poruncă (precum a II-a și a IV-a) nu este valabilă, ea putând permite uciderea în caz de război , ori în caz de autoapărare; însă la adventiști nu este așa!

Citat:
Hm, ca sa vezi, istoria evreilor e plina de razboie legitime, dar exegeza biblica adventista se opreste aici ca deh, n-a primit instructiuni exprese in aceasta directie de la dna "profeteasa", nu?
Nu. Evreii s-au aflat sub teocrație, creștinii se află sub Noul Legământ al lui Hristos care pe lângă porunca a VI-a mai spune că și a-ți urî dușmanul înseamnă ucidere. Biserica Ortodoxă nu este o biserică creștină? Ea nu recunoaște Noul Testament și învățătura lui Hristos? De câteva zile încoace pe acest topic faceți tot posibilul să acreditați această idee...

Citat:
Si ca sa inteleg bine, a te casatori cu un adventist sau a fi copil de adventist e un pericol mortal, daca sare cineva la tine pe strada, sotul/tatal se uita la tine cum incasezi bataie sora cu moartea, pentru ca el este nonviolent si singura cale pe care o stie pentru a minimiza pagubele este sa o ia la fuga.
Ați înțeles total greșit, cum greșită e și ideea că singura cale de apărare este uciderea dușmanului. Acum te pomenești că și bețivii și cei încruntați de pe stradă ar trebui împușcați în cap...