Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sa avem pardon, au participat si combativ iar secta dvs. nu condamna lucrul asta.
|
Aveți vreo probă, ori afirmația se înscrie în obișnuita campanie de dezinformare?
Citat:
Ati afirmat de multe ori contrariul
|
Când am afirmat "
contrariul"!? De fiecare dată am spus că adventiștii condamnă uciderea, chiar și în caz de război; dar se pare că am vorbit cu pereții forumului...
Citat:
dar ati esuat in a oferi vreun document oficial care sa va sprijine punctul de vedere.
|
Ce document mai "oficial" vreți decât cel scris de Însăși Mâna lui Dumnezeu? Porunca a VI-a spune clar: "
să nu ucizi!". Probabil pentru Biserica Ortodoxă nici această poruncă (precum a II-a și a IV-a) nu este valabilă, ea putând permite uciderea în caz de război , ori în caz de autoapărare; însă la adventiști nu este așa!
Citat:
Hm, ca sa vezi, istoria evreilor e plina de razboie legitime, dar exegeza biblica adventista se opreste aici ca deh, n-a primit instructiuni exprese in aceasta directie de la dna "profeteasa", nu?
|
Nu. Evreii s-au aflat sub teocrație, creștinii se află sub Noul Legământ al lui Hristos care pe lângă porunca a VI-a mai spune că și a-ți urî dușmanul înseamnă ucidere. Biserica Ortodoxă nu este o biserică creștină? Ea nu recunoaște Noul Testament și învățătura lui Hristos? De câteva zile încoace pe acest topic faceți tot posibilul să acreditați această idee...
Citat:
Si ca sa inteleg bine, a te casatori cu un adventist sau a fi copil de adventist e un pericol mortal, daca sare cineva la tine pe strada, sotul/tatal se uita la tine cum incasezi bataie sora cu moartea, pentru ca el este nonviolent si singura cale pe care o stie pentru a minimiza pagubele este sa o ia la fuga.
|
Ați înțeles total greșit, cum greșită e și ideea că singura cale de apărare este uciderea dușmanului. Acum te pomenești că și bețivii și cei încruntați de pe stradă ar trebui împușcați în cap...